Een schroefvijzel is uitermate geschikt voor het transporteren van allerlei soorten poeders, korrels, pellets en granulaten. Ze zijn opgebouwd uit volblad gegalvaniseerde componenten. Ook is alles leverbaar in RVS, en ook voedingsgeschikte installaties zijn mogelijk.

Met de schroefvijzels is het mogelijk om zowel horizontaal, als verticaal te transporteren. Indien dit in een bocht moet gebeuren, dan is de spiraalvijzel er als oplossing. Tussenlagering is mogelijk bij langere schroefvijzels. Alles wordt op maat berekend en geleverd.

De aandrijving wordt gedaan door een hoogwaardige motorreductor. Deze zijn in vele uitvoeringen leverbaar, zodat de gewenste dosering op maat leverbaar is.

Er zijn verschillende diameters leverbaar, oa. 102, 150  en 220 millimeter. Afwijkende diameters zijn op maat ook leverbaar.

Door de juiste combinatie van vijzeldiameter en motorsnelheid te kiezen, kan een optimale doseernauwkeurigheid en -bereik worden gerealiseerd.

Contact

Wilt u meer weten over onze schroefvijzels of advies? Bel ons dan op +31 (0)492 784 730 of mail naar info@raijmakersindustrie.nl

schroefvijzel kopen systeem