RVS-12L+

  • Inhoud 12 liter
  • Opvoervijzel op maat leverbaar
  • Geheel uit RVS
  • Handig voor dosering op een hoog gelegen punt
  • Met woelrad tegen brugvorming

Neem contact met ons op!

We helpen u graag. neem gerust contact met ons op.

Met de RVS-12L+ kan men omhoog doseren in een voersysteem. Zo kan er op eenvoudige wijze met dit poederdoseerapparaat op moeilijk bereikbare of in hoog gelegen voersystemen gedoseerd worden.

Poederdoseerapparaat voor voersystemen

Dit poederdoseerapparaat heeft een opvoervijzel die omhoog doseert. Deze opvoervijzel heeft een eigen motor en kan schuin (tussen ca. 0-90 graden) omhoog doseren. Alle soorten poeders en granulaten, zoals medicatie, ontworming, supplementen, mineralen, zuren, probiotica etc. kunnen met dit poederdoseerapparaat direct in alle soorten voersystemen gedoseerd worden. De RVS-12L+ is vervaardigd uit zeer solide materialen en heeft een degelijke constructie.
Hierdoor is het een zeer bedrijfszekere, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke poederdosator. Door het continu draaiende mengrad in de voorraadbak is brugvorming uitgesloten.
De RVS-12L+ kan in alle voersystemen in de varkens- en pluimvee- en kalverhouderij ingezet worden:
– In een droogvoerleiding of voervijzel;
– De dosering kan met bijgeleverde besturing traploos worden afgestemd op het passerende droogvoer.
– In een mengtank, droog- of brijvoer;
– De dosering kan worden gedaan op basis van tijd of pulsen, met aansturing door de voercomputer. De poederdosator kan eventueel als component worden ingegeven.
– In een voerweger;
– De dosering kan worden gedaan op basis van tijd of pulsen, met aansturing door de voercomputer.
– De dosering kan op basis van looptijd van een voervijzel worden gedaan. De dosator schakelt aan/ uit via de vijzel. Met bijgeleverde besturing kan de dosering traploos worden afgestemd op de looptijd van de vijzel.

De RVS-12L+ is uitermate geschikt voor het doseren in moeilijk bereikbare plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een hoge mengtank of voerweger. Maar bijvoorbeeld ook een hoog gelegen droogvoerleiding. Maar ze zijn ook goed toepasbaar indien er weinig ruimte boven een tank, weger of leiding is. De RVS-12L+ heeft maar enkele centimeters ruimte hierboven nodig voor montage.

Doseerbereik20-200 cc/ min (hoger of lager op aanvraag)
Aansturing230V / 24V DC
Formaat (LxBxH)63x21x31 cm.
Lengte opvoervijzel85 cm. (langer op aanvraag)
Doseerhoek± 0-90°
Inhoud12 liter

Gerelateerde producten

Contact