RVS-24L

  • Inhoud 24 liter
  • Geheel vervaardigd van RVS
  • Geen brugvorming door het woelrad
  • Zeer nauwkeurige dosering
  • Groot opslagvolume

Neem contact met ons op!

We helpen u graag. neem gerust contact met ons op.

Met de RVS-24L kan op eenvoudige wijze alle soorten poeders gedoseerd worden in alle denkbare voersystemen in de veehouderij.

Doseren in veevoer met de RVS-24L

De RVS-24L is een verlengde versie van de RVS-12L. Hierdoor is de voorraadvolume verdubbeld tot 24 liter. Alle soorten poeders en granulaten, zoals medicatie, ontworming, supplementen, mineralen, zuren, probiotica etc. kunnen met de RVS-24L direct in alle soorten voersystemen gedoseerd worden. De RVS-24L is vervaardigd uit RVS en andere solide materialen en heeft een degelijke constructie. Hierdoor is het een zeer bedrijfszekere, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke poederdosator. Door het continu draaiende mengrad in de voorraadbak is brugvorming uitgesloten.

De RVS-24L kan in alle voersystemen in de varkens- en pluimvee- en kalverhouderij ingezet worden:
In een droogvoerleiding of voervijzel;
– De dosering kan met bijgeleverde besturing traploos worden afgestemd op het passerende droogvoer.
In een mengtank, droog- of brijvoer;
– De dosering kan worden gedaan op basis van tijd of pulsen, met aansturing door de voercomputer. De poederdosator kan eventueel als component worden ingegeven.
In een voerweger;
– De dosering kan worden gedaan op basis van tijd of pulsen, met aansturing door de voercomputer.
– De dosering kan op basis van looptijd van een voervijzel worden gedaan. De dosator schakelt aan/ uit via de vijzel. Met bijgeleverde besturing kan de dosering.

De poeder dosators in het programma van Raijmakers Agro zijn stuk voor stuk kwaliteits producten. Ze zijn ontwikkeld en geproduceerd om langdurig onder zware omstandigheden te kunnen functioneren. De RVS-24L  kan probleemloos vele jaren zijn werk doen. In het gebruik is de RVS-24L onderhoudsarm en praktisch storingsvrij. Hierdoor is het dan ook een veel gebruikte poeder dosator in vele varkens- en pluimveebedrijven in heel Europa!

Doseerbereik20-200 cc/ min (hoger of lager op aanvraag)
Aansturing230V / 24V DC
Formaat (LxBxH)103x21x31 cm.
Inhoud24 liter

Gerelateerde producten

Contact