Basic-Dos

  • Inhoud 200 liter
  • Met pneumatische afsluiting na iedere dosering; geen naval
  • Gravimetrische dosering
  • Weegnauwkeurigheid 0,1 gram
  • Geheel uit RVS

Neem contact met ons op!

We helpen u graag. neem gerust contact met ons op.

De Basic-Dos is een eenvoudige, analoge pomp voor het toevoegen van vloeibare additieven, direct in een (lopende) droogvoerleiding of voerweger. Dit kunnen additieven zijn zoals medicatie, zuren, ontworming en probiotica.

Additieven doseren met de Basic-Dos

Vloeibare additieven doseren was nog nooit zo makkelijk! Met de Basic-Dos wordt het vloeibare additief direct in de leiding, op het passerende droogvoer gedoseerd. Of in een voerweger; op het vallende droogvoer. Het additief wordt direct door het droogvoer opgenomen en er is op deze manier een zeer homogene verdeling van het additief in het voer, zonder versleping. De dosering kan middels een draaiknopje op de pomp, handmatig worden ingegeven. De dosering van het additief kan op deze manier worden aangepast op de specifieke hoeveelheid voer in uw stal.

Alle denkbare vloeibare producten kunnen in principe met de Basic-Dos gedoseerd worden. De Basic-Dos wordt compeet geleverd met een installatieset, met oa. slangen, doseer- en aanzuignippel, aansluiting op droogvoerleiding en muurbevestiging voor de pomp. Een simpele, low-budget oplossing, voor het eenvoudig indoseren van vloeistoffen in uw droogvoersysteem!

Doseerbereik0,5-12 liter/uur
Aansturing230V – 50Hz
Max. verbruik0,1A
Formaat (LxBxH)10x8x8 cm.
Max. druk1 bar
Max. omgevingstemp.45°C
Max. vloeistoftemp40°C

Gerelateerde producten

Contact