Easy-Dos

  • Inhoud 200 liter
  • Met pneumatische afsluiting na iedere dosering; geen naval
  • Gravimetrische dosering
  • Weegnauwkeurigheid 0,1 gram
  • Geheel uit RVS

Neem contact met ons op!

We helpen u graag. neem gerust contact met ons op.

De Easy-Dos is een digitale pomp waarmee vloeibare additieven rechtstreeks in een droogvoerleiding of voerweger kunnen worden gedoseerd. Deze additieven kunnen bijvoorbeeld medicijnen, mineralen, ontwormingsmiddelen, probiotica en supplementen zijn.

Vloeistof doseren met de Easy-Dos

Het additief wordt in de leiding, op het passerende droogvoer geinjecteerd. De Easy-Dos kan ook worden ingezet voor het doseren in een voerweger; in het vallende droogvoer. De kleine hoeveelheden additieven binden zich direct aan het droogvoer en worden zo mee het circuit in genomen. De concentratie van het additief is op deze manier overal gelijk verdeeld, zonder versleping. De dosering kan digitaal worden ingegeven op het scherm. Hierdoor kan zeer nauwkeurig en gelijkmatig gedoseerd worden, volledig aangepast op de hoeveelheid voer die in uw stal wordt verwerkt.

In principe kunnen alle kant en klare vloeibare producten en alle wateroplosbare producten (in een wateroplossing) gebruikt worden. De Easy-Dos wordt compleet geleverd met een installatieset. Deze set bevat slangen, een aanzuig- en doseerventiel en een rubberen verbindingsstuk voor bevestiging van de doseerventiel op een droogvoerleiding. Al met al is de Easy-Dos een uiterst hoogwaardige, zeer nauwkeurige doseerpomp met een groot gebruiksgemak en een lange levensduur!

Doseerbereik0,012-12 liter/uur
Aansturing230V – 50Hz
Max. verbruik0,1A
Formaat (LxBxH)23x11x16 cm.
Max. druk3,4 bar
Max. vloeistoftemp50°C
Max. omgevingstemp.45°C

Gerelateerde producten

Contact