RVS-100HD-S

  • Inhoud 100 liter
  • Geheel uit RVS
  • Met woelrad tegen brugvorming
  • Vijzeldiameter 28 mm.
  • Zeer nauwkeurige dosering

Neem contact met ons op!

We helpen u graag. neem gerust contact met ons op.

De RVS-100HD-S is een compacte dosator met een ruim voorraadvolume. Hierdoor is deze breed inzetbaar in alle denkbare voersystemen in de veehouderij. Het grote voorraadvolume, en een groot, variabel doseerbereik maakt de RVS-100HD-S met name geschikt voor (grote) pluimveehouderijen, luchtwas- en mestverwerkingssystemen.

Poeder doseren met de RVS-100HD-S

De RVS-100HD-S is door het grote voorraadvolume en het grote doseerbereik zeer breed inzetbaar. Alle soorten poeders en granulaten, zoals medicatie, ontworming, supplementen, mineralen, zuren, probiotica etc. kunnen met de RVS-100HD-S direct in alle soorten voersystemen gedoseerd worden.

Verder is de RVS-100HD-S zeer geschikt voor toepassingen in luchtwas- en mestverwerkingssystemen. Door het grote voorraadvolume hoeft de RVS-100HD-S niet vaak bijgevuld te worden. En door de keuze uit verschillende motorsnelheden kan van zeer laag tot hoog gedoseerd worden.

De RVS-100HD-S is vervaardigd uit RVS en andere solide materialen en heeft een degelijke constructie. Hierdoor is het een zeer bedrijfszekere, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke poederdosator. Door het continu draaiende mengrad in de voorraadbak is brugvorming uitgesloten.

Doseerbereik<175 cc/min / <265 cc/min / <525 cc/min
Aansturing380/400V – 0.37 kW
Formaat (LxBxH)61x57x88 cm.
Inhoud100 liter

Contact