RVS-70HD

  • Inhoud 70 liter
  • Geheel vervaardigd uit RVS
  • Geen brugvorming door het woelrad
  • Extra grote inhoud
  • Vijzeldiameter 50 mm.

Neem contact met ons op!

We helpen u graag. neem gerust contact met ons op.

Met de RVS-70HD kan op zeer eenvoudige wijze, alle soorten poeders in alle soorten voersystemen toegevoegd worden. Het voer verrijken, met alle denkbare poeders, was nog nooit zo makkelijk! Deze dosator is ook zeer goed  toepasbaar in luchtwassers en mestverwerkers.

De RVS-70HD heeft een hoog doseerbereik met een groot voorraadvolume. Hierdoor kunnen grote hoeveelheden snel ingedoseerd worden. Alle soorten poeders en granulaten, zoals medicatie, ontworming, supplementen, mineralen, zuren, probiotica etc. kunnen direct in alle soorten voersystemen gedoseerd worden. De RVS-70HD is vervaardigd uit zeer solide materialen en een heeft een degelijke constructie. Hierdoor is het een zeer bedrijfszekere, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke poederdosator. Onderhoudsarm en praktisch storingsvrij! Door het continu draaiende mengrad in de voorraadbak is brugvorming uitgesloten.

De RVS-70HD heeft een korte, hoge bak waardoor deze weinig ruimte inneemt. Hierdoor is deze zeer geschikt voor toepassingen waar beperkte ruimte is. Bijvoorbeeld in luchtwassers en mestverwerkers.

Doseerbereik<790 cc/min / <1830 cc/min / <3000 cc/min / <6000 cc/min / <9000 cc/min
Aansturing380/400V – 0.37 kW
Formaat (LxBxH)72x25x82 cm.
Inhoud70 liter

Contact