RVS-175HD

  • Inhoud 175 liter
  • Geheel uit RVS
  • Groot opslagvolume
  • Geen brugvorming door het woelrad
  • Vijzeldiameter 50 mm.

Neem contact met ons op!

We helpen u graag. neem gerust contact met ons op.

Met de RVS-175HD is bijzonder geschikt om alle soorten poeders in alle soorten voersystemen toe te voegen. Het voer verrijken, met alle denkbare poeders, was nog nooit zo makkelijk!

Probleemloos mineralen doseren met de RVS-175HD

De RVS-175HD heeft een hoog doseerbereik met een zeer groot voorraadvolume. Hierdoor kunnen grote hoeveelheden snel ingedoseerd worden. Alle soorten poeders en granulaten, zoals medicatie, ontworming, supplementen, mineralen, zuren, probiotica etc. kunnen met de RVS-175HD direct in alle soorten voersystemen gedoseerd worden. De RVS-175HD is vervaardigd uit zeer solide materialen en een heeft een degelijke constructie. Hierdoor is het een zeer bedrijfszekere, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke poederdosator. Met groot gemak kan met de RVS-175HD vele jaren gewerkt worden, onderhoudsarm en praktisch storings- en onderhoudsvrij! Door het continu draaiende mengrad in de voorraadbak is brugvorming uitgesloten.

De RVS-175HD kan in alle voersystemen in de varkens- en pluimvee- en kalverhouderij ingezet worden:
In een droogvoerleiding of voervijzel;
– De dosering kan met bijgeleverde besturing traploos worden afgestemd op het passerende droogvoer.
In een mengtank, droog- of brijvoer;
– De dosering kan worden gedaan op basis van tijd of pulsen, met aansturing door de voercomputer. De poederdosator kan eventueel als component worden ingegeven.
In een voerweger;
– De dosering kan worden gedaan op basis van tijd of pulsen, met aansturing door de voercomputer.
– De dosering kan op basis van looptijd van een voervijzel worden gedaan. De dosator schakelt aan/ uit via de vijzel. Met bijgeleverde besturing kan de dosering traploos worden afgestemd op de looptijd van de vijzel.

Net als de andere modellen in ons verkoop programma, is de RVS-175HD een  top product qua werkzaamheid en kwaliteit. Het voer in eigen stal verrijken met alle poeders die maar denkbaar zijn was nog nooit eerder zo makkelijk!

Doseerbereik<790 cc/min / <1830 cc/min / <3000 cc/min / <6000 cc/min / <9000 cc/min
Aansturing380/400V – 0.37 kW
Formaat (LxBxH)121x26x94 cm.
Inhoud175 liter

Contact