GRT-150HD

  • Inhoud 150 liter
  • Dosering uit onderzijde dmv trilmechanisme
  • Voor makkelijk stromende producten
  • Vervaardigd uit (gegalvaniseerd) staal
  • Zeer geschikt voor grit en granulaat

Neem contact met ons op!

We helpen u graag. neem gerust contact met ons op.

De GRT-150HD is geschikt voor het doseren van grit en kalksteentjes in voersystemen. De dosering wordt gedaan door middel van een ‘tril’-mechanisme. Met deze unieke doseermethode kan zeer nauwkeurig, bedrijfszeker en met een groot doseerbereik gedoseerd worden.

De GRT-150HD is geschikt voor het toevoegen van grit en kalksteentjes in voersystemen. De dosering wordt gedaan door middel van een soort ‘tril’-mechanisme. Met deze unieke doseermethode kan zeer nauwkeurig, bedrijfszeker en met een groot doseerbereik gedoseerd worden. De GRT-150HD kan boven een lopende voervijzel worden geplaatst zodat rechtstreeks op het passerende droogvoer kan worden gedoseerd. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om in een voerweger of een hopper grit en kalksteentjes toe te voegen. Afhankelijk van uw situatie kan er altijd een oplossing worden geboden!

De GRT-150HD is vervaardigd van zeer degelijke, robuuste materialen. Mede hierdoor is deze zeer onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk. De voorraad heeft een standaard volume van 150 liter. Met opzetstukken van dit volume op eenvoudige wijze worden vergroot.

De GRT-150HD kan op de volgende manieren (in de pluimveehouderij) ingezet worden:
In een voervijzel (bv. achter voerweger/ hopper);
– de dosering kan met bijgeleverde frequentieregelaar ingesteld worden. Met de aansturing geschakeld via de voercomputer/ voervijzel.
In een voerweger;
– de dosering kan met bijgeleverde frequentieregelaar ingesteld worden. Met de aansturing geschakeld via de voercomputer/ voervijzel. De dosering kan worden gedaan op basis van tijd, met aansturing door de voercomputer. De GRT-150HD kan eventueel als component worden ingegeven.
In een hopper/ tussenbak;
– de dosering kan met bijgeleverde frequentieregelaar ingesteld worden. Met de aansturing geschakeld via de voercomputer/ voervijzel. De dosering kan worden gedaan op basis van tijd, met aansturing door de voercomputer. De GRT-150HD kan eventueel als component worden ingegeven.

Doseerbereik0-500 kg/uur
Aansturing230V
Formaat (LxBxH)76x76x106 cm.
Inhoud150 liter (groter op aanvraag)

Contact